Sportspecifieke begeleiding


De meeste sportverenigingen hebben de competenties in huis om spel, tactiek en techniek uitstekend tot hun recht te laten komen. Wat het verschil kan maken in deze ‘moderne tijd’ is niet enkel attitude of talent. Specifieke begeleiding, krachttraining en sportspecifieke functionele training is een must om blessurevrij te mogen blijven. Dat is zo voor een padelspeler, maar ook voor een voetballer of iedere andere sport die specifiek andere eisen aan het lichaam stelt.

Waarom een sportspecifieke training bij BLUe?

Een sportspecifiek trainingsschema bij BLUe staat voor aandacht, maatwerk en resultaat. Als je antwoord ja is op één van onderstaande vragen, bekijk zeker de sportspecifieke pagina’s. Staat jouw sporttak er niet bij, stuur ons een mail via onderstaand contactformulier.

  • Heb je last gehad van blessures of heb je voor korte of langere tijd minder of in het geheel niet getraind en wens je versneld fit te worden?
  • Sport je als amateur en wens je beter te presteren, of bereid je je voor op een wedstrijdseizoen?
  • Ben je op zoek naar specifieke technische beheersingsvaardigheden en de lichaamscompositie om dit voor elkaar te krijgen?
  • Wil je je explosieve kracht, startsnelheid, behendigheid, wendbaarheid, balans, rompstabiliteit, kracht of je uithoudingsvermogen verhogen ?

Perfect evenwicht tussen Body & Bike?!Ja, ik had graag meer informatie rond sportspecifieke begeleiding

Download de app