Afvallen

Klaar met die overtollige kilo's of dat jo-jo effect?

Wil het afvallen niet lukken? Ben jij op zoek naar handvatten, voedingscoaching en begeleiding? Kom dan eens langs bij BLUe Eede en maak geheel vrijblijvend kennis met de voedingsprogramma's.

Road to Succes bij BLUe Eede
Door onze vernieuwde formule bij BLUe Eede, zetten we je vanaf dag één op scherp en begeleiden we je naar jouw doel toe. Samen met onze fitness, voeding en personal coaches kiezen we een doel en stellen we een plan van aanpak op. Door de samenwerking tussen deze disciplines kan de gewichtsconsulent je helpen bij het creëren van een gezond voedingspatroon en de personal coach helpt je met het verbranden van vet en zorgt ervoor dat jij helemaal klaar bent voor een betere jij!

Voedingscoaching bij BLUe
Onze gewichtsconsulent begeleidt mensen op het gebied van gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Het klinkt altijd zo simpel; laat je wijntje staan, pak een boterham minder, pak een salade als lunch en eet niets meer na 20.00 uur ’s avonds. Maar wat is hier eigenlijk van waar en wat werkt voor jou? Bij BLUe Eede wordt er gekeken naar jou als persoon, naar wat jouw behoeftes zijn en waar jouw valkuilen liggen. Met behulp van een intake en onze voedingsapp word je op een fijne manier begeleid naar een gezonde levensstijl. Ben jij op zoek naar iemand die jou kan helpen met het kwijtraken van vet en het verliezen van de overtollige kilo’s? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een informatiegesprek.

Online coaching is ook mogelijk

Ja, ik wil...

meer info rond de afslankprogramma's van BLUe


Download de app