Challenges

Daag jezelf uit


Challenge 1: Boost your Business Program 

Dit programma is er erop gericht om jou en je werknemers fitter aan de start te krijgen. In 6 weken tijd ervaar je wat sport voor je organisatie kan betekenen en maak je op een leuke manier kennis met samen sporten en de positieve resultaten van training die de werksfeer zullen beïnvloeden.

6 weken

Ervaar in 6 weken tijd wat sport en gezondheid voor je organisatie kan betekenen. Begin met een overall gezondheidscheck van jou en je werknemers. We nemen een kijkje aan de binnenkant: vetpercentage, spiermassa en vochtbalans. Zo meten we precies hoe je er aan de start voor staat. Overtuigd ? Op basis van jouw interesses en onze expertise maken we een sportprogramma dat past bij jouw mensen. 6 weken gas gegeven, nadien is het tijd voor de resultaten. Denk maar vetverlies, een beter uithoudingsvermogen en een ‘ontspannen mind’.

Challenge 2: start-to-run

Wil je graag lopen, maar weet je niet goed hoe er aan te beginnen? Meld je aan bij onze start-to-run groep! Onze personal trainer, een echte specialist in looptraining, zal jou 6 weken lang begeleiden om buiten te lopen. Deze cursus is zowel voor beginners als gevorderden!

Meer weten? Bel +32 (0)50 71 49 78.

Download de app