MINDFUL BODY RESET PROGRAMMA VAN BLUE

 

De 6 weken challenge naar een fitter bestaan.

Ervaren je spieren ook de gevolgen van het lange uren zitten? Voel je de druk van een gehaast leven dat je welzijn beïnvloedt? En laten we eerlijk zijn, heeft jouw voedingspatroon de neiging om aan de minder gezonde kant te liggen?

Herken je onderstaande gevoel?

  • Vermoeide spieren of minder kracht doorheen de dag
  • Een gejaagde ademhaling, hartkloppingen of de neiging tot vergeten
  • Sluipende kilo’s die hun weg naar jouw lichaam vinden

Maar het is nog niet te laat

Bij BLUe erkennen we de impact van een zittende levensstijl, ongezonde eetgewoonten en de druk van het dagelijks leven. Maar, en hier komt het goede nieuws, het is nog niet te laat om verandering teweeg te brengen. Jij hebt de kracht om de negatieve gevolgen om te buigen, en wij staan klaar om je te begeleiden naar een gezonder, gebalanceerd leven.

Wat bieden we met het 6 weken Mindful Body Reset Programma?

  • 2 x Egym Training per week: ontdek de kracht van regelmatige lichaamsbeweging met de sofistieke Egym apparatuur. Adaptief naar jouw kunnen en eigen krachten.
  • Introductie tot gezonde voeding: leer een aantal kleine voedingstrucs die een wereld van verschil geven. Leer voedingsetiketten begrijpen en ontdek hoe voeding een sleutelrol speelt in jouw welzijn.
  • Toegang tot de Stress Management Gids: leer stress te begrijpen en vind innerlijke rust met het gratis Ebook: Meester van je Stress
  • Volg je vooruitgang in de App: volg je successen en blijf gemotiveerd met de handige app die speciaal ontworpen is om jouw vooruitgang te volgen.

Optioneel heb je extra korting – indien gewenst – op de core Stability groepslessen of de InBody analyse als je een gedetailleerde lichaamscompositie wenst met jouw eigen voedingspaspoort.

Schrijf je voor 75€ in en ontdek de kracht van verandering!

Wacht niet langer! Maak die eerste stap naar een gebalanceerd lichaam en geest. Schrijf je vandaag nog in voor het Mindful Body Reset Programma en ontdek hoe één stap een wereld van verschil kan maken. 


Samen gaan we voor goud !


Nog op zoek naar het ideale cadeau voor de Feestdagen!

Denk je aan een uniek cadeau voor jezelf of een dierbare met de feestdagen in het vooruitzicht?

Het mindful Body Reset Programma is niet alleen een geschenk aan jezelf, maar is ook ideaal voor iedereen die zijn gezondheid in eigen handen wil nemen. Maar niet weet hoe te beginnen.

Vraag vrijblijvend info en geef het cadeau van gezondheid en balans!

Ja, ik wil meer informatie rond dit programma

Download de app